O zi din viața bunicii

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

„Iubirea bunicii m-a găsit într-o zi plângând pe pragul casei. Bunica credea că sunt bolnav, însă s-a mai liniștit după ce a aflat că supărarea mea pornea de la geamul din față al bisericii unde mergeam împreună în fiecare sabat s-a făcut țăndări. Ca să rezolve situația bunica a sacrificat o zi și chiar mai mult din banii adunați din munca la prășit în arșița verii toride doar pentru că mă iubea foarte mult. Am înțeles atunci și mai mult acum ce înseamnă iubirea din inimă  fără a avea așteptarea de a primi  înapoi ceva. 

Azi Isus continuă să te iubească la fel de mult încât El ar muri din nou pentru ca tu și eu să fim salvați. Merită să te bucuri din plin de lucrul acesta arătând și tu astăzi că iubești pe cineva fără să aștepți ceva în schimb.”

Daniel Daniluc, pastor de tineret Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video