Cu Dumnezeu la examen

Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda. 1 Corinteni 10:13

Atunci când stai în fața unei decizii, analizezi toate soluțiile posibile și alegi. Gândește-te că ai terminat o școală și cel mai important examen al tău (toată munca ta de câțiva ani) este programat sâmbăta. Te poți gândi că e doar un examen și Dumnezeu nu poate fi așa supărat, mai ales dacă nu ai altă soluție sau Îl rogi să găsească El soluția.

Am trecut și eu pe aici și riscăm să pierd trei ani de studii. M-am rugat și am făcut tot ce mi-a stat în putință omenește (adică am discutat cu profesori, director, am făcut cereri și am așteptat). Cu puțin timp înaintea examenului programat, s-a schimbat și data. 

Dumnezeu avea soluția. În mâna Lui, totul este posibil.

Dacă azi ai o problemă, roagă-te și fă tot ce ține de tine în armonie cu planul Său. Nu uita că nu primești niciodată o povară mai mare decât poți duce și întotdeauna Dumnezeu are o soluție.

Mi-ar plăcea să-ți văd fața radiind de bucurie și să-ți aud acel chiot al reușitei.

Alina Mogheri, Sibiu

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video