Un os mic

Nu știți că voi sunteți Templul lui Dumnezeu, și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi? (1 Corinteni 3:16)

„Într-o zi la puțin timp după ce am împlinit vârsta de 11 ani, mama a cumpărat un pește. La pus la tigaie și l-a pregătit pentru masa de prânz. Împreună cu sora mea si fratele meu așteptam cu nerăbdare ca mama să ne cheme la masă. Atunci când în cele din urmă am auzit mult chemarea așteptată am țâșnit în bucătărie unde am ocupat locurile la masă. În timp ce mâncam în mintea mea a apărut un gând rău, dușmănos, și anume că trebuie să mănânc mai repede ca să mai apuc o bucată de pește, însă chiar în clipa aceea un os mic s-a oprit pe la jumătatea gâtului. M-am blocat, eram teribil de speriat, credeam că o să mor, cu semne disperate i-am arătat mamei unde este problema. În cele din urmă mama a reușit să rezolve problema înainte ca eu să mă sufoc.

 Din ziua aceea am învățat o lecție pe care ți-o las și ție astăzi: în interiorul nostru există o construcție foarte frumoasă în care lui Isus îi place să locuiască, desigur atâta timp cât nu există lăcomie, ură, poftă răutăcioasă. Te invit și astăzi să păstrezi atât exteriorul cât și interiorul curat și ordonat, aranjat pentru c Isus să locuiască cu bucurie acolo.”

Daniel Daniluc, pastor de tineret Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video