Darul

Toată Scriptura este însuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)

Poate ai primit deja o Biblie de la mama,de la tata sau de la bunica. Biblia mea, primită de la bunica pe când aveam 5-6 ani, avea coperți moi,roșii și a fost cadoul mult așteptat pentru că ea și mătușile mele aveau fiecare câte o Biblie. A fost o vreme când oamenii, deși își doreau o Biblie a lor, nu o puteau avea pentru că le era interzis. Dumnezeu S-a asigurat că Scriptura va ajunge în casele tuturor acelora care doreau să Îl cunoască pe El. Astfel, în 1456 germanul Johannes Gutenberg inventează „tiparul mobil”. Literele realizate de el arătau ca și cele scrise de mână, pentru că oamenii erau obișnuiți doar cu astfel de litere.  Prima carte tipărită a fost Biblia.
Te invit să citești zilnic Scriptura, pentru că ea ne ajută să avem o gândire corectă. Aceasta ne conduce la sentimente corecte care fac ca deciziile luate să fie corecte. Așa vom  ajunge să acționăm corect, formându-ne obiceiuri corecte care ajută la construirea  caracterului așa cum ne învață Tatăl Ceresc.

Ionela Fodor – ghid asistent

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video