NU PE TURA MEA

Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.
Psalmii 34:7

În timp ce observam împreună cu soțul meu daunele aduse mașinilor noastre parcate în fața casei, a trebuit să Îi dăm slavă Domnului. Știam că îngerul Său a intervenit în acest haos.

O femeie se izbise cu camioneta ei de mașina nouă a soțului meu, care a lovit stâlpul de electricitate, mașina lui a lovit microbuzul meu, iar apoi microbuzul a lovit mașina vecinului. A fost un efect de domino.

Toate acestea s-au întâmplat la ora 4 dimineața, în timp ce noi dormeam, și vecinii mei, de asemenea. Slavă Domnului că nimeni nu a fost rănit. Incredibil! Când femeia a venit înspre mine, am întrebat-o dacă a pățit ceva. Am încercat să o liniștesc și i-am spus că totul va fi bine. I-am spus să fie recunoscătoare – oricând puteam înlocui o mașină, dar o viață de om nu putea fi niciodată înlocuită, așa că să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru harul Său.

Un alt lucru uimitor cu privire la această întâmplare a fost faptul că poliția a trebuit să cheme compania electrică să înlocuiască stâlpul, pentru că mașina soțului meu era blocată în stâlp. Au încercat de două ori înainte de a reuși să scoată mașina. Muncitorul i-a arătat atunci soțului meu un conector defect din casă, care ar fi luat foc până la urmă și ne-ar fi putut arde casa. Dacă acest accident nu s-ar fi întâmplat, nu am fi știut niciodată despre pericolul care pândea, iar stâlpul ar fi putut cădea pe casa noastră. Dușmanul ar fi încercat să ne ia viețile, dar îngerul lui Dumnezeu, care stătea lângă noi, a spus: „Nu pe tura mea.”

Dumnezeu nu ne-a promis niciodată că nu vom avea greutăți în această lume, dar El ne promite că va fi cu noi în timpurile de necaz. Poate că nu înțelegem întotdeauna motivul pentru care se întâmplă diverse lucruri, dar suntem asigurați că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce Îl iubesc pe Dumnezeu. El întotdeauna schimbă situația și o face să lucreze spre binele nostru. Dumnezeu este mereu demn de laudă și onoare.

autor: Avis Floyd Jackson

Pentru dimineți inspirate
Pentru dimineți inspirate
Când îți începi ziua căutându-L pe Tatăl în rugăciune, adu-ți aminte că El te privește de sus, te vede și te-a binecuvântat cu o nouă dimineață, o nouă zi de viață pentru El. Acest devoțional este scris de femei din lumea întreagă și urmărește să le aducă cititoarelor bucuria și frumusețea unei relații vii și zilnice cu Dumnezeu și cu ceilalți.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor