Gândul de dimineață – 05.02.2017 – solascriptura.ro

 „Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine.” – Psalmi 23:4
La 26 aprilie 2006, cinci vieţi s-au pierdut într-un tragic accident în care a fost implicat un microbuz al Universităţii Taylor, SUA, iar o tânără în comă, cu traumatisme severe, a fost dusă de urgenţă la spital. Iniţial, autorităţiile declaraseră că Whitney Cerak murise în urma accidentului, iar Laura Van Ryn era grav rănită.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Cerak. Crezând că-şi îngropaseră fiica, ei s-au prins cu credinţă de Dumnezeu şi I s-au închinat printre lacrimi, învăţând să privească viitorul cu speranţă, aşteptând întâlnirea din veşnicie cu fiica lor preaiubită, Whitney.

Cinci săptămâni au trecut pentru familia Van Ryn. Stând în permanenţă lângă patul fiicei lor dragi, Laura, au aşteptat, s-au rugat şi au sperat. Printre tuburi şi operaţii, semne vitale şi de vindecare, s-au bucurat de fiecare mic pas înainte spre recuperare.

Apoi a urmat şocul! „Laura, scrie-ţi, te rog, numele pe hârtia aceasta”, a spus medicul. „W-H-I-T-N-E-Y.”

În acest tragic caz de confuzie de identitate, Whitney Cerak şi Laura Van Ryn au fost greşit identificate în haosul de la locul accidentului. Ambele fete erau blonde şi aveau trăsături asemănătoare.

„Poate părea incredibil, chiar fantastic, cum două fete, Laura Van Ryn şi Whitney Cerak au fost confundate una cu cealaltă. Dar nu aceasta este povestirea principală din această istorie, ci modul în care Dumnezeu a susţinut aceste două familii în momentele dificile prin care au trecut”, scrie în epilogul cărţii „Confuzie de identitate”.

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 05.02.2017 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video