Gândul de dimineață – 25.07.2016 – solascriptura.ro

„Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă.” – Osea 4:6
Mexicanul care tocmai terminase de încărcat camioneta sa era fericit. Grămada de fier vechi ce-i umplea până la refuz camioneta, însemna mâncare pentru copiii săi şi bani în buzunar, odată vândută la reciclare în MexicoCity.

Ajuns pe autostradă, din cauza mişcării, dintr-un vechi aparat de radiografiere dentară au căzut nişte bile. Aceste micuțe bile radioactive au început să se plimbe prin camionetă, unele dintre ele căzând şi pe stradă.

După ce deşeurile metalice au fost predate şi transformate în pesos, bărbatul s-a grăbit să se întoarcă în satul său. Bilele însă se mai rostogoleau prin camionetă. Fără mare efort şi fără a le lua multă vreme, copiii le-au găsit. Erau strălucitoare, valoroase, iar jocul cu bilele a devenit imediat foarte popular în sat. Bilele au ajuns foarte prețuite de copiii din zonă.

Nu după multă vreme, tot mai multă lume din sat a început să prezinte simptome similare: iritații de piele, oboseală, pierderea părului, vomă. După mai multe luni de zile un număr mare de oameni din sat au murit. Adevărul a ajuns să fie descoperit: zeci de oameni sufereau din pricina expunerii la radiații puternice.

Frumoasele biluțe păstrate, comercializate, prețuite s-au dovedit a fi pe cât de încântătoare, pe atât de periculoase.

articol preluat de pe Gândul de dimineață – 25.07.2016 – solascriptura.ro

Sola Scriptura
Sola Scripturahttp://solascriptura.ro
Gânduri preluate de pe site-ul SolaScriptura.ro

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor